Pollog, dy fëmijë p.ërplasen rëndë nga makina

89

Dy fëmijë janë g.oditur nga makina në lëvizje gjatë ditës së djeshme në rajonin e Pollogut. Rasti i parë ka ndodhur në fshatin Kallnik të Tetovës, ku një makinë e tipit BMV, me t.arga italiane, ka g.oditur një fëmijë nga fshati Bogovinë, i cili ka përfunduar me lë.ndime të rënda. Fëmija është dërguar menjëherë e Tetovës, ku edhe është shtruar për përkujdesje mjekësore.

Rasti i dytë ka ndodhur në rrugën Çegran – Gostivar, kur po ashtu një makinë në lëvizje e tipit golf, e drejtuar nga 50 vjeçari I.D nga Çegrani, ka g.oditur një fëmijë duke i shkaktuar lënd.ime trupore. Fëmija është transferuar në Spitalin e përgjithshëm në Gostivar për përkujdesje mjekësore, ndërsa ndaj të dyja rasteve, është kryer h.etim në vendin e ngjarjes dhe po merren masa për zbardhjen e plotë tyre, njoftojnë nga Sektori i Punëve të brendshme i Tetovës.