Popovski godet partinë amë: Protestat e VMRO-së nuk kanë koncept

Advertisment
HTML Image as link

Unë nuk shkoj në protestat e VMRO-DPMNE sepse mendoj se ato nuk kanë asnjë koncept dhe krijojnë konfuzion në anëtarësinë. Nëse bëjmë protesta, ata duhet të kenë një qëllim, tha Nikola Poposki në një intervistë në ‘Vetëm e vërteta’ në Kanal 5.

Pas të gjitha rrjedhave natyrore të partisë, Mickoski ishte pasardhësi natyror në krye të partisë. Unë mund të jem kandidat për kryetar të VMRO-DPMNE por vetëm në një mënyrë legjitime, thotë Poposki.

Reklame

Problemi me memorandumin bullgar është se ato janë në vijën e rezistencës më të vogël dhe fakti është se Bullgaria është në një pozitë delikate si një anëtare e BE-së për sa i përket gjyqësorit.

Pozicioni bullgar është reduktuar në faktin se “kamioni” me dokumente arkivore është në Sofje dhe ata që duan mund të tregojnë se çfarë mund dhe nuk munden, sepse Maqedonia nuk kishte një shtet në atë kohë, tha Poposki.