Porosia e Feta Halimit dhe Val Zekajt: Njeriu as nuk blihet, as nuk shitet

Njeriu qe as nuk BLEHET e as nuk SHITET!

Sa do qe mund te jesh i merzitur apo i lodhur pamvarsisht se ne cfar vendi gjindesh kur je afer VAL ZEKES pa dashje te qesh e te forcohet zemra e shpirti!! E besoj se disa nuk mund ta kuptojn e as nuk mund ta perceptojn!!! Lum shqiptaria qe ka kesi djem…