Porosit veturën tuaj në Baronn Rent A Car, ndjejë rehatinë

Udhëtimi juaj duhet të jetë rehat dhe komod. Për këtë arsye zgjidhni veturat më të reja dhe komode në treg. Rezervoni veturën tuaj në Baronn Rent A Car.

Në flotën tonë kemi mbi 20 vetura të reja dhe komode. Shërbimi ndaj klientëve në gjithë territorin e Maqedonisë.

Rezervoni veturën tuaj duke filluar nga 15 euro në ditë. Çmimet më të lira në treg, pa shpenzime të fshehura.

Tel: 075/312-844
075/312-799
075/312-755