Pranohen 30 mjekë në Spitalin Klinik të Tetovës

Sot në Spitalin Klinik të Tetovës janë pranuar 30 mjekë të rinj, të sapo diplomuar nga universitetet vendore.

Sipas autoriteteve të spitalit për gjashtë muajt e kaluar numri i mjekëve të pranuar ka shkuar në 60 mjekë që së shpejti duhet të shkojnë në specializim për reparte të ndryshme.

Shpresojmë se ky numër i mjekëve të pranuar do të ndikojë në përmirësimin e kualitetit të shërbimit në Spitalin Klinik të Tetovës dhe do të ndikojë që mjekët e rinj që mbarojnë studimet të kërkojnë punësim brenda vendit, thonë nga drejtoria e spitalit.

Përndryshe, mjekët që u pranuan sot dhe më herët veçse kanë filluar procedurën e specializimit nëpër klinikat e Shkupit ku edhe duhet të specializohen për degë të ndryshme që ka nevojë Spitali Klinik i Tetovës.