Prej nesër shkurtohet ora policore, edhe në fundjavë

Qeveria në seancën e sotme, ashtu siç kishte paralajmëruar edhe dje, ka vendosur të shkurtojë orën policore në vend. Ora policore: nga e hëna në të premte 19h – 05h, e shtunë ora policore fillon 15h – 05h, e diel – 24h orë policore (Përjashtime për personat e moshuar si dhe për personat deri 18 vjet).

Që do të thotë gjatë vikendeve ora policore fillon të shtunën ora 15:00 dhe vazhdon deri të hënën ora 05:00

Vendimi hyn në fuqi nga e nesër, 23.04.2020.