Prej sonte në mesnatë ulen çmimet e derivateve të naftës

Nga sonte në mesnatë çmimet e derivateve të naftës në republikën e Maqedonisë së Veriut do të ulen për gjysmë denari.

Kjo u vendos në mbledhjen e sotme të Komisionit Rregullator për Energjetikë.
Ulja e derivateve që do të hyj në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasë deri të hënën e ardhshme, pason pas një rritjeje disajavore.

Nga mesnata derivatet do të shiten me këto çmime:

Euro Super BS-95 – 67 denarë për litër
Euro Super BS-98 – 69 denarë për litër
Euro Dizel – 56 denarë për litër

Këto çmime do të vlejnë deri të hënën e ardshme.