Prej sot në Maqedoni vijon vaksinimi i qytetarëve nën moshën 75 vjeçare

Advertisment
HTML Image as link

Në Maqedoninë e Veriut sot vijon vaksinimi masiv i qytetarëve të moshave nën 75 vjeç, bëri të ditur Ministria e Shëndetësisë.

Kjo moshë e qytetarëve janë paraqitur përmes faqes zyrtare “vakcinacija.mk”, por edhe përmes mjekëve amë.

Reklame

Nga Ministria e Shëndetësisë theksojnë se numri i të infektuarve shënon rënie dhe se masat restriktive shtesë tanimë japin rezultate.