Prerësit e drujve i su lmojn policët, pesë prej tyre i bëjn për në spital

Advertisment
HTML Image as link

Në spitalin e Velesit dje janë dërguar pesë policë të cilët ishin su lmuar nga prerësit e drunjëve në fshatin Stepanci.

Një prej tyre ka pasur lëndime në kokë dhe pas ndihmës mjekësore të dhënë, rreth orës 22:00 është dërguar në Urgjencë në Shkup.

Reklame

Dy policët të tjerë janë lëshuar në shtëpi dhe dy të tjerë janë mbajtur në Repartin kirurgjik në spitalin e Velesit.

Incidenti ka ndodhur mbrëmë rreth orës 20:00 në rrugën e vjetër Izvor – Prilep në afërsi të fshatit Stepanci kur një grup prerësish drunjsh kanë su lmuar policinë e Repartit Policor në Çashkë.

Zëdhënësi i SPB Veles, Veroljub Dodevski bëri të ditur se janë arr estuar katër persona dhe se po punohet në zbardhjen e rastit.