Presidenti e quan Apasievin psikopat

Presidenti i vendit për Apasievin thotë se nuk mund të besoj që të vjen në atë situatë të mi shan prindërit dhe gjë që nuk është aspak njerëzore dhe nuk falet ati person ose i mungon diçka në kokë ose është psikopat në asnjë parlament evropian asnjë deputet nuk shan prindërit e dikujt tjetër kolegë politikan, raporton KlanM.

Kjo deklaratë vjen disa ditë pasi Aspasievi në rrjetin e tij social facebook e shau Presidentin Pendarovski /KLanMacedonia/