Presidenti Erdogan i drejtohet ashpër Bashkimit Evropian

51
#

Presidenti Erdogan i drejtohet ashpër Bashkimit Evropian:

“Nëse operacionin ushtarak e konsideroni pushtim, atëherë shumë lehtë e kemi, i hapim dyert dhe ato 3.6 milion Sirianë po ua dërgojmë juve. Kuptojeni, ky nuk është pushtim, por operacion ushtarak me qëllim të sigurimit të një zone të sigurtë, ku do ta bëjmë transferimin e shumicës së Sirianëve.”