Presidenti Trump jep lajmin e mirë: Koronavirusi i padukshëm së shpejti do të tërhiqet plotësisht!

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, paralajmëron qytetarët e botës se së afërmi do të zhduket koronavirusi.

Z.Trump bëri një mesazh publik në Twitter sot duke thënë: “Armiku i padukshëm së shpejti do të tërhiqet plotësisht!”.

Ky është padyshim një mesazh shprese për mbarë njerëzimin që është në ankth për virusin e frikshëm që ka pushtuar botën.

Gjithsesi z.Trump nuk e ka shoqëruar këtë deklaratë me asnjë detaj se si do të ndodhë kjo. Për më tepër, z.Trump është i njohur për deklaratat e tij të bujshme, të përsëritura, pa ndonjë fakt realist. Urojmë të mos ndodhë dhe këtë herë.