Prezantohet pika e tretë e platformës së Lëvizjes ‘BESA’ (video)

Në faqen zyrtare të Lëvizjes BESA sot është postuar një video material në të cilën disa nga udhëheqësia e kësaj partie,

bashkë me kreun e saj, Bilall Kasami kanë vazhduar fushatën për platformën e tyre që e kanë quajtur BESA, që përbëhet nga 4 shtylla: Barazi, Ekonomi, Stabilitet dhe Ardhmëri.

Në video materialin e sotëm, ata prezantuan pikën e tretë të kësaj platforme, Stabilitetin.

Sipas Kasamit, BESA është forca e cila do të sjellë stabilitet në këtë vend. Për më shumë, shikoni videon në vazhdim: