Princesha arabe që ka thyer rregullat e sheikëve (FOTO)

Advertisment

Deena Abdulaziz Al-Saud është princesha e Arabisë Saudite.

Ndryshe nga banorët e zakonshëm të vendit, ajo nuk vesh as hixhab e as burka.

Reklame

Princesha zotëron një operon një zinxhir butikësh në Arabinë Saudite.

Ndoshta kjo është arsyeja pse ajo ka këtë imazh të guximshëm evropian, flokë të shkurtër, veshje të shkurtra, dhe buzëqeshje në fytyrë.