Pritet të mbërrijnë në Shkup të mbijetuarit e parë të aksidentit në Bullgari

Dy nga qytetarët e Maqedonisë së Veriut të lënduar në aksidentin në autostradën “Struma” janë lëshuar nga spitali i Sofjes“Pirogov”.

Sipas korrespondentit të MPB-së nga Sofja, pacientët e liruar janë stabil dhe në gjendje të mirë shëndetësore. Pacientët e liruar nga spitali “Pirogov” rreth orës 11.30 pritet te arrijnë në Shkup.

Reklame

Alsat mëson se fillimisht ata do te shtrohen ne Qendrën Urgjente ne Shkup, e me pas varësisht gjendjes së tyre shëndetësore do te transferohen nëpër reparte të tjera.