Pritje të gjata në kufirin e Hungarisë e mërgimtarëve gjatë kthimit nga Maqedonia (Foto)

Pas ardhjes së shumtë nga diaspora shqiptare para festave të fundvitit, tanimë ata kthehen në vendet e tyre nga kanë ardhur, por siduket edhe gjatë shkuarjes po përballen me pritje të shumta në kufirin Serbi-Hungari ku shihet kolonë e madhe e autobusëve dhe veturave informon tetova1.

Këtë vit me ardhjen e tyre në vendlindje menjëher u ndikua ekonomia u gjallëruan Maqedonia, Kosova dhe Shqiperia.

Reklame

Ne u dëshirojmë të gjithve rrugëtim të mbarë./tetova1