Privohen nga liria dy persona, kërc ënuan një punonjëse të Spitalit të Tetovës

Një burrë dhe një grua të moshës 28 dhe 24 vjeçe janë arr estuar pasi mbrëmë diku rreth orës 19 e kërcënuan një punonjëse të Spitalit të Tetovës.

“Mbrëmë rreth orës 18 e 45 minuta, në rrugën “29 Nëntori” në Tetovë, policia ka privuar nga liria S.A. 28 vjeç dhe S.A. 24 vjeç nga Tetova.

Reklame

Personat në fjalë kanë ofenduar dhe kër cënuar 34 vjeçaren së punësuar në Spitalin e Tetovës, në të cilin është kuruar një familjar i tyre”, njoftoi zëdhënësi i SPB-Tetovë, Marjan Josifovski.

 

Policia po merret me zbardhjen e rastit.