Privohet nga liria fashistja serbe, si i kër cënoi shqiptarët dhe malazezët

Advertisment

Natalija Nileviç, 26 vjeçarja nga Podgorica është arr estuar nga Policia e Mali të Zi pasi ka kërcënuar shqiptarët dhe malazezët përmes një video të publikuar në rrjetet sociale.

Prokuroria e Lartë e kualifikoi veprimin si “nxitje të urrejtjes dhe intolerancës fetare dhe kombëtare”.

Reklame

Në video, vajza që nga mediat në Mal të Zi cilësohet si “fashistja serbe”, dëgjohet duke thënë “Milogorci, Shiptari (term ofendues) unë do tju vë flakën të gjithëve. Do të ju pr esim kokat, nuk do të ketë asnjë kokë”- dëgjohet në regjistrimin e videos.