Privohet nga liria një tetovar i punësuar në DAP, kërkoi mito nga një qytetar

Sot rreth orës 12 e 30 minuta në rrugën Kej Vardar në Gostivar, zyrtarët policor të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 38 vjeçari M A nga Tetova për shkak të pranimit të mitos.

M A si i punësuar në DAP Tetovë ka kërkuar nga një qytetar nga Gostivari 300 euro që të mos ia mbyll objektin e tij, pasi që përpara një jave gjatë kontrollit të objektit janë konstatuar disa lëshime ligjore.

Mjetet e kërkuara paraprakisht janë përpunuar në Sektorin për Kr im Teknikë të MPBsë.

 

M A është mbajtur në Stacionin Policor dhe konsultim dhe koordinim me prokurorin publik nga PTHP Gostivar do të përgatitet pa di përkatëse.