Privohet nga liria pronari i një objekt hotelerik në Reçicë të vogël

Pronari i objektit hotelerik në Reçicë të Vogël të Tetovës është privuar nga liria për shkak se ka punuar jashtë kohës së lejuar dhe në objekt janë hasur disa persona.

“Më 24 tetor 2020 rreth orës 00:40 në fshatin Reçicë të Vogël,

Reklame

zyrtarët e SPB Tetovë kanë arrestuar Sh.A (48) nga Reçica e Vogël për shkak se në objektin e tij ka punuar pas orës 23:00 dhe në objekt janë gjetur disa persona”, thonë nga policia.

Ata shtojnë se po ndërmerren masat për zbardhjen e plotë të rastit.