Procedurë disiplinore kundër prokurores nga Tetova, Lejla Kadriu (VIDEO)

Advertisment
HTML Image as link

Tetë muaj pas tensioneve dhe problemeve me ujin e pijshëm në Siniçan, prokuroria njoftoi se ka filluar procedurë disiplinore kundër prokurores Lejla Kadriu, nga Tetova.

Prokuroria nuk jep detaje, se si është duke u zhvilluar procedura që është e hapur për të përcaktuar, nëse prokurorja e Tetovës ka shkuar në Malin Shar me urdhër të ndonjë përgjegjësi, dhe nëse kishte autorizim t’i japë urdhra policisë. Ligji për Prokurorinë parashikon masa të lehta dhe të rrepta disiplinore.

Reklame