Profesori nga Sllupçani mbledh mjete për 100 tabletë për nxënësit e familjeve sociale

Të nderuar vëllezër dhe motra, Shoqata Bamirëse Vlera, ka marrë iniciativë për blerjen 100 tabletëve për mësim online , për nxënësit me kushte të vështira ekonomike pranë shkollës fillore Faik Konica” fsh. Sllupçan. 60 € për një nxënës, nëse dëshiron dikush të kontribon, le të urdhërojë. Deri tani 5 tablet janë siguruar për 5 nxënës

Bëmirësit Zoti i shpërbleftë.
Me respekt #br

Reklame