Propozohet që afati i pasaportave dhe patentave të shoferit të shtyhet deri me 31 korrik

Advertisment

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e djeshme ka propozuar që të vazhdohet afati i dokumenteve të skaduara të qytetarëve.

Për shkak të pandemisë me koronavirusit, Ministria e Brendshme ka propozuar që pasaportat dhe patentat e shoferit të vazhdohet deri më 31 korrik 2020. (INA)