Grupi nga ‘Potoki’ arrin në qendër të Tetovës, priten edhe grupet tjera (FOTO)

Advertisment

Qytetarët në Tetovë kanë dalë sërish për të shprehur revoltën e tyre pasi Komisioni Rregullator për Energjetikë, vendosi të shtrenjtojë çmimin e rrymës elektrike për 7,42%.

Sipas organizatorëve mbledhja e protestuesve në Tetovë filloi nga tre pikat edhe atë te rrethrrotullimi te restorant “Mema”, te ish “Monopoli” dhe te çerdhja në lagjen”Potok”.

Reklame

Protetuesuesit nga tre pikat e grumbullimit kanë niusr drejt Qendrës së Tetovë.

VIDEO LIVE: https://www.facebook.com/tetova1info/videos/3032816046828665