Protesta të reja në Beograd, protestuesit futen në parlament (VIDEO)

Qindra demonstrues u përleshën përsëri me policinë jashtë parlamentit të Serbisë. Protestat që filluan më 7 korrik kundër masave ndaj pandemisë, tashmë janë shëndruar në lëvizje antiqeveritare.

Policia përdori gazlotsjellës për të shtyrë prapa protestuesit dhe për t’i parandaluar ata të hynin në ndërtesën e parlamentit.

Reklame

VIDEO: