Protestat e studentëve, kryebashkiaku i natës mesazh Ramës: Bëj gati vazelinën Edvin

79

Kryebashkiaku i natës, Briken Fejzullai ka komentuar protestën masive të studentëve të Tiranës, me të cilët janë bashkuar edhe të rinjtë në rrethe.

Në një reagim në rrjetet sociale, Fejzullai, i njohur si kritik i qeverisë së drejtuar nga Edi Rama i ka përçuar një mesazh duke i shkruar: “Harroje arrogancën dhe bëj gati vazelinën Edvin… se jo vetëm që po çohet, por edhe po fryhet”.

Kujtojmë se universitetet publike protestojnë masivisht sot në ditën e dytë para ministrisë së Arsimit dhe kërkojnë përmbushjen e 4 kritereve:

Përgjysmimi tarifave

Heqja e tarifave shtesë

Përmirësim i kushteve

Përfaqësim ne vendimmarrje për studentët.