Protestë në Butel, bllokohet udhëkryqi kryesor i rrugës “Butelska” (VIDEO)

Advertisment

Disa banor të Butelit kanë bllokuar udhëkryqin kryesor të rrugës “Butelska”.

Siç thonë protestuesit, ata protestojnë kundër premtimit të parealizuar për të ndërtuar Poliklinikë në komunën e Butelit.

Reklame

Aata thonë se kërkojnë të kenë një Poliklinikë, me laboratorë dhe me të gjitha shërbimet e nevojshme shëndetësore./TV21