Protestuesi republikan bërtet nga karrigia e Kongresit: Trump fitoi!

Qindra protestues mbështetës të Donald Trump në Amerikë janë futur me dhunë në ndërtesën e Kongresit Amerikan pasi Joe Biden është zgjedhur zyrtarisht president.

Njëri prej tyre është ulur në karrigen e kryetarit të Kongresit duke ngritur njërën dorë dhe thotë me zë të lartë: Trump fitoi!

Reklame

Protestues të shumtë janë përplasur me policinë në Capitol Hill pas certifikimit të Joe Biden si presidenti i ri i SHBA-së.