Pse luani me arsimin, fëmijët dhe prindërit e tyre?

Advertisment
HTML Image as link

Ministreshë ata/ato që nuk kanë laptop, po as televizor ose e kanë vetëm një dhe janë dy ose më shumë fëmijë, si do ndjekin mësimin?
Popullin nëse do ta dëmtosh në qelizë sulmoje në arsim!

T ragjedi shoqërore! Mëkat!