Pse Mahmut Fehrati nuk e përmend asnjëherë këtë shok të vjetër?

93
#

Ferati, në fillet e karrierës së tij ka kënduar përkrah këngëtarit Milaim Mezini, me të cilin kanë pasur një bashkëpunim shumë të fr.ytshëm.

Pra, dy.shja kanë pasur një mori këngësh, që publiku i deshi dhe pëlqej shumë, shkruan “Kosovarja”.

Publiku i njeh mirë këngët si “Moj e mira q.ufurrake”, “Këndon bylbyli”, e këngë të tjera hite.

Se kush është sot Milaim Mezini e se përse Mahmuti nuk e përmend, ende nuk dihet.