Pse vendosi Kanita të publikojë tani këngën ‘Fllad’? (VIDEO)

Ishte një ndër këngët favorite në blogjet e Eurovision-it, por kënga ‘Ankth’ e Kanitës nuk kaloi as në finale.

Por këngëtarja nuk do të ndalet me prurjet e saj artistike, duke publikuar një projekt të ri që në muajin e parë të këtij viti.

Projekti i saj i ri u publikua më 23 janar dhe titullohet ‘Fllad’ me tekst të Lindon Berishës.