Psikologu i shkollës përlot me postimin për 18 vjeçarin që ndërroi jetë mbrëmë

49

E nderuara familje Luma

Të nderuar prindër dhe familjarë të të dashurit dhe të çmuarit Shpëtim Luma

Lajmi për ikjen e hershme të birit Tuaj të çmuar, nxënësit tonë shembullor, na ka tronditur tej mase.

Fjalët nuk dalin aq lehtë, për të shprehur tërë dhembjen time për Shpëtimin e dashur, i cili ishte shembull pozitiv për shkollën dhe shoqërinë.

Vde.kja di të jetë e padrejtë në disa raste; e tillë ishte edhe tani, kur këputi një jetë të njomë, një jetë në ardhje!

Forca dhe durimi qofshin me Ju!
Të jeni krenar me birin Tuaj!
U prehtë në paqe!

Me pikëllim të thellë, ,Psikologu i SH.M.K Gjimnazi “7Marsi” Makfire Sherifi