Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës që do të vlejn prej sonte në mesnatë

Advertisment

Komisioni Rregullator për Energjetik informon se çmimet e benzinës dhe naftës mbeten të njëjta, ndërsa ulje të çmimit do të kenë vajrat ekstra të lehta.

Çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 59.50 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të shitet për 61.50 denarë për litër.

Reklame

Çmimi i dizelit do të jetë 52.00 denarë për litër.

Vajrat ekstra të lehta do të shiten për 51.50 denarë për litër.