Publikoi fotografi me armë në Facebook: Policia e arreston në Han të Elezit

Advertisment
HTML Image as link

Policia e Kosovës ka arre*stuar në Han të Elezit një person, pasi që kishte publikuar fotografi me ar*më në rrjetet sociale.

Policia ka bërë të ditur se dje është në Han të Elezit arr*estuar i dy*shuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti kishte publikuar një foto me ar*më në rrjetin social facebook.

Reklame Reklamë:
Qries

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.