Puna me kushtet më luksoze në botë? Ky ishull i ofron të gjitha me një pagesë prej 23 mijë dollarësh

Advertisment
HTML Image as link

Kjo mund të lexojë si një listë dëshirash tepër imagjinare nga një punëtor i zhgënjyer në distancë, por një vendpushim luksoz në Maldive sapo ka lansuar një “Paketë pune”, me të gjitha këto përfitime dhe më shumë.

Nautilus Maldive , i cili u rihap më 1 shtator, u ofron udhëtarëve mundësinë për të ndryshuar punën e tyre nga rutina e shtëpisë duke ngritur zyra në këtë vend të fshehtë në rezervuarin e biosferës për deri në 21 ditë. Sidoqoftë, një përvojë pune si kjo nuk vjen e lirë.

Reklame Reklamë:
Qries

Një qëndrim shtatë netësh për dy në një nga 26 shtëpitë e saj të plazhit dhe oqeanit vjen me një çmim prej 23, 250 dollarë, ndërsa një qëndrim dy javë ose tre javë do t’ju kushtojë mysafirëve përkatësisht 37,850 dollarë ose 52 000 dollarë.

Sipas ekipit në “The Nautilus”, punëtorëve në distancë do t’u ofrohet “izolim i pabesueshëm” në vendpushim, i cili ndodhet në ishullin e tij privat, së bashku me joga të përditshme, sesione fitnesi dhe meditimi dhe një lundrim privat në perëndim të diellit në bordin e një prej jahteve luksoze.

Ata që rezervojnë paketën gjithashtu kanë mundësinë të punojnë në një bankë rëre të izoluar me tryezën e tyre personale dhe një tendë të errët dielli për disa orë në ditë.

Të prirur për të lehtësuar çdo shqetësim nga vizitorët në lidhje me hyrjen në Maldive, vendpushimi thekson se “dhe proceset e tjera të emigracionit” do të trajtohen në emër të mysafirëve ndërsa ata pushojnë në një sallë pritjeje private në aeroport.