‘Pushimet verore’, shumica e qytetarëve nuk planifikojnë të udhëtojnë jashtë vendit (VIDEO)

Advertisment

Numër i konsiderueshëm i qytetarëve nuk kanë planifikuar pushime as në pikat turistike vendase e as jashtë vendit.

Ata thonë se nuk duan të rrezikojnë shëndetin në kohë pandemie, kur situata është e paparashikueshme. Shtojnë se një nga arsyet që pse nuk do të shkojnë në pushim janë edhe protokollet për udhëtim jashtë vendit dhe testi PCR i detyrueshëm, jo më i vjetër se 72 orë.

Reklame