Që nga arsyeja e ndarjes me gruan e parë, te takimi me Nitës, Fisnik Ismajli tregon jetën nëpër vite

Përmes këngëve, në një udhëtim nëpër kohë, Fisnik Ismajli në emisionin #gjesi në T7 ka treguar për historitë e tij të jetës mes dashurinë dhe veprave jetësore.

Ai tregon në detaje historinë për ndarjen me gruan e parë, arsyen dhe këngën me të cilën është shoqëruar në atë kohë.

Reklame

Më pas vazhdon duke shpjeguar kolonën zanore të tij me të cilën është shoqëruar në kohën kur ka takuar gruan e tij, Nitën, pas të cilës kishte shkuar gjatë për ta bërë për vete.

Ismajli tregon cila është kënga e tij dhe Nitës, tregon këngën që e ka shoqëruar momentin më të veçantë të tij, zbulimin e monumentit ‘Newborn’ dhe fitoren e Shpend Ahmetit në Prishtinë.

Rrëfimin e tij mund ta dëgjoni në videon më poshtë: