Qefali Havziu emërohet drejtor i Bu rgut të Tetovës

Qefali Havziu ,ish këshilltar në Komunën e Tetovës është emëruar sot drejtor i Bu rgut të Tetovës.

Havziu është njëri ndër aktivistët më të flaktë të BDI, që nga themelimi i këtij subjekti në 2001 e deri më sot.

Me aktivitetin e tij partiak , Havziu ka dhën kontribut të madh për fitoren e BDl në Tetovë e sidomos në fshatin Xhermë, vendi i origjinës së tij.

 

Aktiviteti dhe puna e Qefali Havziu vlerësohet shumë edhe dege e integristëve dhe kryetarit Ali Ahmeti.