Qendra tregtare e hapur pas dy muajsh, punëtorët shokohen (FOTO)

Advertisment

Qendrat në Malajzi u hapën pas dy muajsh, dhe punonjësit u perballen me një pamje e tmerrshme në hapjen e dyqaneve dhe kinemave.

Myku u fut ne qindra sende në një qendër tregtare në Malajzi, dhe disa foto te frikshme u postuan në Facebook nga një Malajzian. Fotografitë tregojnë dëmin e madh të shkaktuar nga ventilimi i fikur.

Reklame