Qeni tmerron familjen në Suharekë, i kafshon brenda banesës (VIDEO)

Një ngjarje e frikshme ka ndodhur në Suharekë sot gjatë ditës.

Një qen i tërbuar ka hyrë në një ndërtesë atje, ku dhe i ka s ulmuar katër persona të një familje, njofton Klan Kosova.

Anëtarët e familjes Gegaj, bënë të ditur se më këtë qen çdo herë kishin probleme, ndërsa dhe kanë pësuar lëndime të mëdha.

Detaje se si ka ndodhur kjo mësojmë nga gazetarja, Qëndresa Tërshani.