Qetësia e fshatit në shpirtin që agjëron

Advertisment

Ec përpara, pa shikuar pas…

Natyra, kafshët, jeta në fshat, fotografia, pandemia, qetësia në shpirtin tënd që agjëron, s’ka më mirë ku shkon. Karantina më ktheu pasionet e lëna pasdore, ndër ato fotografia…

Reklame

Kafshët kur i edukon ecin rrugës së drejtë, ndërsa njeriun edhe kur e edukon ai përsëri gabon. Keni kohë për të ndryshuar dhe reflektuar.

Agjerim të pranueshëm!/Gjyla Çeliku