Qeveria cakton ish ministrin e punëve të brendshme për a mbasador në Uashington (FOTO)

Ish ministri i punëve të brendshme dhe të jashtme, Lubomir Fërçkovski, është caktuar nga qeveria e Maqedonisë së Veriut për ambassador në Uashington. Tani pritet përgjigje nga SHBA-të, shkruan Nezavisen.

Maqedonia nuk ka ambassador në Uashington më shumë se tre vite, pasi i sakdoi mandate ambasadorit të fundit, Vasko Naumovski.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries