Qeveria e Maqedonis sot do të vendos për uljen e pagave

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, në konferencë për shtyp tha se në seancën e së martës të Qeverisë do të vendoset për propozimin e LSDM-së,

për ulje të pagave të administratorëve gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme.
Mançevski tha seQeveria do të miratojë disa masa për ndihmë të të punësuarve në sektorin privat dhe atë publikim.

“Qeveria shumë shpejt, me siguri në seancën e nesërme do të sjellë disa masa për ndihmë të të punësuarve në sektorin privat dhe atë publik.

Njëri nga propozimet është edhe ai i LSDM-së, për të cilin poashtu do të vendosë Qeveria”, tha Mançevski.
Sa i përket lejeve për lëvizje gjatë orës policore, ai tha se për gazetarët ato janë të përhershme.