Qeveria emëroi Abdush Demirin drejtor të Agjencionit për Punësim

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 14 të saj të mbajtur para pak minutash ka sjellur vendim për të emëruar Abdush Demirin në postin e drejtorit të Agjencionit për Punësim.

Abdush Demiri është kuadër i Lëvizjes Besa dhe vjen nga Tetova./Zyrtare.net