Qeveria heq dorë nga ndalesa për vetëm katër mysafir në shtëpitë

Advertisment

Maska të bëhet e detyrueshme edhe jashtë, vetizolim i detyrueshëm për ata që presin test për KOVID-19, ndalim për grupim në ambient të hapur dhe disa masa tjera kanë pranuar nga Komisioni për shëndetësi me propozim të deputetëve të qeverisë.

LSDM dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe u tërhoqën nga propozimi për grupim në shtëpi me të cilat do t’i jepej mundësia policisë që të futet në shtëpitë dhe banesat pa urdhër gjyqësor.

Reklame

Qeveria hoqi dorë nga kjo ide pasi opozita reagoi se propozimi i tillë është në kundërshtim me kushtetuën.