Qeveria ka caktuar një seancë për në orën 20:00 – Ndër temat dhe pasojat e COVID 19

Advertisment

Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore do të mbajë mbledhjen e saj të rregullt të 12-të sonte, e cila do të mbahet përmes video konferencës.

Në agjendën e kësaj mbledhje janë disa tema nga masat ekonomike për t’u marrë me pasojat e KOVID-19 dhe arsimit.

Reklame

Ne do të japim informacion shtesë për vendimet nga seanca, e cila do të fillojë në orën 20:00.