Qeveria miratoi vendimet për masat e reja, ja detajet

Advertisment

Në seancën e sotme Qeveria miratoi vendimet për masat e reja për tu përballur me virusin korona, mëson TV21.

Ndalës për ngjarje publike dhe rekomandim deri te gjithë administrata shtetërore dhe publike, komunat dhe gjykatat, në përputhje me mekanizmin e punës, procesi i punës të realizohet në ndërrime apo online nga shtëpia, ose në mënyrë të reduktuar me sistemin e rotimit në çdo institucion në përputhje me karakteristikat e procesit të punës

Reklame

Të gjithë operatorët ekonomikë të punojnë deri në 23 orë.

Kufizim i kapaciteti të transportit publik për 50%.