Qeveria pranon masat e propozuara

Advertisment
HTML Image as link

Në këto momente në Qeveri janë votuar propozimet e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, me të cilin rikthehen disa restrikcione në Maqedoninë e Veriut, shkruan SHENJA.

Pra, sipas vendimit, së pari, do të ndalohet shfaqja e këngëtarëve dhe DJ-ve në të gjitha objektet e hotelierisë. Do të zvogëlohet numri i njerëzve që mund të ulen në një tryezë në hotelieri nga 12 tani të lejuar në 4.

Reklame

Volumi i lejuar i muzikës është zvogëluar dhe është i kufizuar në 55 decibel. Të gjitha këto masa janë miratuar njëzëri