Qeveria sot do të mbajë seancë

Advertisment

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë.

Seanca do të fillojë në ora 12:00 dhe do të zhvillohet nëpërmjet video-lidhjes, ndërkaq për vendimet që do të merren në kuadër të saj, do të njoftohet pas përfundimit të saj.