Qeveria vendosi: Nuk do të lejohen ahengje me këngëtarë dhe DJ

Advertisment
HTML Image as link

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, mbrëmë pas mbledhjes së Qeverisë deklaroi se unanimisht kanë pranuar rekomandimet e reja të propozuara nga Komisioni për Sëmundje Infektive.

Filipçe shtoi se tani më me masat e reja nuk do të ketë ahengje me këngëtarë dhe DJ.
Komisioni për Sëmundje Infektive mesditën e sotme Qeverisë i propozoi këto masa:
1.Të ndalohen ahengjet me këngetarë dhe DJ në objektet hotelierike
2.Të respektohet ndalesa e vendosur nga Qeveria për mos funksionimin e diskotekave

Reklame

3.Deri në 55 db të lëshohet muzika në lokal
4.Të zvogëlohet numri i personave të cilët do të rrinë në një tavolinë në objekte hotelierike nga 12 në 4.